Tango kalender

Ta gärna för vana, någon timme eller så före arrangemanget, att klicka på eventet i tangokalendern. Ni länkas då vidare till arrangörens annons.

Månadsvis Veckovis Dagligen Lista
april 2024

Afterwork Practica 2024

Afterwork Practica - Tango 08 Argentinsk tango är en social dans. ...
24 apr
18:00 - 21:30
Birkagården, Stockholm
Karlbergsvägen 86A, Stockholm
80.00kr

Sopptango 2024

Sopptango Välkommen till Birkagården för att njuta av dansa ett par ...
25 apr
12:00 - 14:00
Birkagården, Stockholm
Karlbergsvägen 86A, Stockholm
75.00kr

Che practica 2024

Che practica Join us every Saturday for an amazing opportunity to ...
27 apr
15:00 - 18:00
Entreskolan, Lövholmsvägen 61, 117 65 Stockholm
Lövholmsvägen 61, Stockholm
120.00kr

Milonga 3esquinas

Milonga 3esquinas Välkommen till 3Esquinas, nytt år, nya ideer och som ...
28 apr
18:00 - 21:30
Midsommargården
Telefonplan 3, Stockholm
120.00kr
Inget evenemang hittades!
Visa fler

Nyttan med en Tango kalender

Att ha tillgång till en tangokalender är av stor betydelse för alla tangodansare och entusiaster. En tangokalender fungerar som en ovärderlig resurs och guide som håller oss informerade om kommande tangoevenemang, milongas, workshops, festivaler och andra aktiviteter relaterade till tango.

En tango kalender ger oss möjlighet att planera och organisera vår tid på ett effektivt sätt. Genom att ha tillgång till information om kommande evenemang kan vi bättre planera vårt deltagande och anpassa vårt schema. Det ger oss möjlighet att lägga upp våra veckor och månader på ett sätt som gör det möjligt för oss att delta i våra favoritmilongas eller att delta i workshops och festivaler som vi är intresserade av.

Utöver att vara en tidsplaneringsverktyg, fungerar en tango kalender också som en källa till inspiration. Genom att ha översikt över de olika tangoevenemangen kan vi upptäcka nya milongas, träffa nya människor och utforska olika dansmiljöer och stilar. Att delta i olika evenemang berikar vår tangoresa och ger oss möjlighet att lära oss av olika instruktörer och dansare.

En tango kalender är också ett sätt att upprätthålla en stark gemenskap och samhörighet inom tangovärlden. Genom att hålla oss informerade om kommande evenemang kan vi möta andra tangodansare och skapa starka band med likasinnade människor. Det ger oss möjlighet att utbyta erfarenheter, dela vår passion för tango och bygga upp ett starkt stödnätverk inom den tangogemenskap vi är en del av.

För arrangörer och organisatörer av tangoevenemang är en tango kalender också viktig för att marknadsföra och sprida information om deras evenemang. Det hjälper till att nå ut till en bredare publik och att skapa medvetenhet om de olika tangoevenemangen som arrangeras runt om i världen.

Att vara en tangodansare är inte bara en passion, det är också en livsstil. För att navigera genom den spännande världen av tango och uppleva allt den har att erbjuda är det av stor vikt att ha tillgång till en tango kalender. En tango kalender fungerar som en ovärderlig resurs och guide som håller oss informerade om kommande tangoevenemang, milongas, workshops, festivaler och andra aktiviteter relaterade till tango. I denna artikel kommer vi att utforska vikten av att ha tillgång till en tango kalender och hur den kan berika vår tangoresa.

Tidig planering och organisation
En av de främsta fördelarna med att ha tillgång till en tango kalender är att den hjälper oss att planera och organisera vår tid på ett effektivt sätt. Genom att ha tillgång till information om kommande evenemang kan vi bättre planera vårt deltagande och anpassa vårt schema.

Det kan vara svårt att hålla reda på alla milongas, festivaler och workshops som äger rum i tango-communityn, särskilt om man bor i en större stad med ett rikt tangoliv. Men med en tango kalender kan vi enkelt se vilka evenemang som är planerade och välja vilka vi vill delta i. Det ger oss möjlighet att lägga upp våra veckor och månader på ett sätt som gör det möjligt för oss att delta i våra favoritmilongas eller att delta i workshops och festivaler som vi är intresserade av.

Upptäcka nya möjligheter och inspireras
Utöver att vara ett tidsplaneringsverktyg fungerar en tango kalender också som en källa till inspiration. Genom att ha översikt över de olika tangoevenemangen kan vi upptäcka nya milongas, träffa nya människor och utforska olika dansmiljöer och stilar. Ibland kan vi fastna i våra vanliga rutiner och dansa på samma platser med samma människor. Men en tango kalender ger oss möjlighet att bryta den vanan och utforska nya horisonter.

Genom att delta i olika evenemang kan vi inspireras av olika instruktörer och dansare, lära oss nya tekniker och stilar, och utmana oss själva på dansgolvet. Det kan vara en fantastisk möjlighet att vidga våra vyer och utveckla vårt dansande genom att uppleva nya milongas och festivaler runt om i världen.

Bygga starka band och gemenskap
En tango kalender är också ett verktyg för att upprätthålla en stark gemenskap och samhörighet inom tangovärlden. Genom att hålla oss informerade om kommande evenemang kan vi möta andra tangodansare och skapa starka band med likasinnade människor.

tangokalender tango kalender, tangokalender