Somos Tango

( tidigare Barrio Tango: Sara Westin, Pablo Canavire, Rita Caldas och Panagiotis Triantafyllou )

Instruktörer: Sara Westin och Juan Pablo Canavire. Dulce Lauria och Adrian Ferreyra

Facebooksida. Somos Tango

Lokal: Liten med trägolv, speglar på väggarna och mycket varm.

Somos Tango Stockholm föddes för många år sedan i hjärtan hos fyra vänner och kollegor som delade en vision i Buenos Aires. Sara, Juampi, Adrián och Dulce drömde om att skapa ett utrymme där tango kunde spridas som den skatt den är: en utsökt form av konst, en helande praktik, en social aktivitet, en livsförändrande passion. Baserat på värderingarna respekt, professionalism och vänlighet, öppnar Somos Tango Stockholm sina dörrar för varje person i samhället som vill upptäcka den argentinska tangons fantastiska värld. Vårt mål är att tillhandahålla en säker och rolig miljö där du kan lära dig dina första steg och bli bekant med tangokulturen.

Vi strävar också efter att vara en skola där dansare kan utveckla sina färdigheter till högsta nivå. Gör dig redo att lära dig tekniken och kunskapen som hjälper dig att nå den högkvalitativa dansen som du är sugen på, på ett effektivt och organiskt sätt. Kom med oss och låt oss tango tillsammans!

Recension sommaren 2022 Barrio:
Kan vara svårt att komma in pga en låst dörr.
Vid besök i lokalen är det ofta trångt och olidligt varmt. Kan vara svårt att dansa cirkulärt motsols för att instruktörerna ställt och står vid ett bord som placerats i cirkeln.

Somos tango