Tangokurser Stockholm

Tangoinspiration en av Stockholms tango lärare lägger stor vikt vid traditionell tango och kvinnans dekorationer och rörelser.

Tangokurser

Stockholm Tango

Sarah & Joel startade Stockholm Tango år 2008, och har tillsammans arbetat fram en tangopedagogik med det huvudsakliga målet att det ska vara prestigelöst, roligt och utmanande att lära sig att dansa argentinsk tango. Deras huvudfokus i tangoundervisningen är att alla ska få individuell feedback, att båda parterna i dansparet ska ta lika mycket plats, samt – kanske viktigast av allt – att lektionerna ska vara glädjefyllda.

Tangolärare Stockholm

Tangoinspiration

Tango är vår passion! Vi, Cristina och Tommy, vill förena det latinska med det svenska där tar vi fram elegansen, sensualiteten och temperamentet i tango. En tango som skapas i stunden och bildar platsen för ett inspirerande möte mellan det manliga och kvinnliga.
Vi håller kurser på alla nivåer – från nybörjare till avancerade – i Stockholm och runt om i landet.
Vi har en egen dansstudio Danzarin Upplandsgatan 49, Stockholm.


Från Argentina till Stockholm

Jag erbjuder lektioner i tangodans för nybörjare, medelavancerad nivå, och för professionella dansare. Mina kurser är utvecklade för personer som vill dansa tango i grupp och för personer som vill ha separata, individuella danslektioner.Tangolektionerna hålls på engelska och spanska hemma hos mig i Spånga, privat hos kunden eller i danslokal för flera personer.

M&MTango praktika

För dig som vill förkovra dig i tango och dess dans och rytm
För dig förare som vill dela din dans med din danspartner
För dig följare som vill hitta din dans tillsammans med en annan dansare.

Tango08

Håller ibland introduktioner.

Gunilla Rydén

Gunilla Rydén har varit danspedagog sedan 1994 och undervisat i argentinsk tango sedan 1996. Hon arbetar i Stockholm samt hos tangoföreningar runt om i hela Norden. Gunilla har utvecklat flera metoder inom pardansundervisning

Tango Norte

Svensk-Argentinska Tangoföreningen är en ideell förening som verkar för spridandet av tangokulturen. Tonvikten ligger på dans, men också andra delar av kulturen ligger oss varmt om hjärtat. Föreningen bildades 1988 och använder ofta kortnamnet Tango Norte. All verksamhet bygger på ideellt arbete från medlemmarna.

Tangoverkstan

Intensitet, musikalitet och närvaro! Argentinsk tango med Tangoverkstan- Roller i rörelse®! Välkommen på tangokurs med Charlotte Rivero, pionjär i Skandinavien med modern tangopedagogik, queer-tangopedagogik, där du tränas i förståelse för hela dansen och de båda rollerna oavsett vilket kön du har.

Tango Queerer

Malin and Henny have been teaching together since 2010 – both salsa, lindyhop and now tango. They share first of all their love for tango, but also a passion for dance pedagogy – in combination with a longterm engagement with queer-feminist communities and practices.

Argentango

Upplev och lär dig att dansa argentinskt tango med Argentango – Argentinsk Tango i Stockholm™! Vi erbjuder undervisning i argentinsk tango i Stockholm från nybörjarnivå och uppåt – våra tangolektioner är alltid förberedda i förväg, och är utformade med kursdeltagarnas perspektiv och behov i fokus. Vi genomför olika typer av tangoevenemang, samt välkomnar och verkar i kulturellt samarbete med andra aktörer i vår strävan att främja den argentinska tangon.