Stockholm tango

Kursverksamheten är omfattande. Ibland syns paret som discjockeys på Stockholm pistor.

Lär inte ut och Informerar inte om svårigheterna på pistorna. T.ex. mobbing, kvinnoöverskott och sexuella trakasserier. Ger en bild av att Tangon är lika trevlig som deras kursverksamhet och praktika. Men ledsamt nog gäller det inte dansgolven i Stockholm. Av någon anledning står det på deras hemsida att de anordnar milongor, men så sker inte.

Lärare

Sara och Joel

Discjockeys på Stockholm tango

Paret spelar tidvis på Stockholms pistor

Lokalen

En vacker, mindre lokal ( typ skolsal )med högt i tak och därmed stor luftvolym. Fönster med insläpp av dagsljus efter ena sidan i takhöjd. Två runda högtalare i samma höjd och position som man kan förvänta sig två hängande lampor från taket.

Ljud

Bra.

Praktika Stockholm tango

Trevlig och vänlig stämning. Värdparet hejar, kramar och visar vänlighet. På Söndagar hålls en praktika mellan 14:00 – 16:00, som kostar 60 kr. Besökarna är mestadels från kurserna men en del utomstående dansare visar sig också gärna. Utlovar en discjockey på praktikorna men musiken består av en spellista.

Milonga

Utlovar milonga på hemsidan men någon sådan förekommer inte. Parets inställning till milongor är att den är organisk och därmed något dom inte anser sig kunna påverka, som t.ex. kvinnoöverskottet. Deras uppförande på milongor är att endast dansa med varandra eller andra kurslärare och elit.

Stockholm tango